- YLI 60€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA-

MYYNTI- JA TOIMITUSOPAS

Kun tarkastat tuotteesi tämän oppaan avulla, varmistat tuotteidesi sujuvamman myymisen. 

Meille vaatteen laatu, tyyli ja kunto merkitsevät enemmän kuin vaatteen merkki. Keskitymme nykymuodin mukaisiin vaatteisiin, mutta otamme myyntiin myös klassikkovaatteita muilta vuosikymmeniltä.

TARKASTA TUOTTEISTASI NÄMÄ KOHDAT

1. Nykyaikaisen vaatteen ikä on maksimissaan 5 vuotta. Klassikot erikseen! Jos olet epävarma jonkin tuotteen sopivuudesta myymäläämme, voit kysyä siitä ennen tuotteiden toimitusta meille.

2. Puhdas, siisti ja ehdottoman ehjä tuote. Emme katso läpi sormien pientäkään reikää, sauman purkautumista tai likaa. Emme hyväksy kellastuneita tai nukkaantuneita kainalokohtia tai viertyneitä saumoja. Värien täytyy olla haalistumattomat, ja tuotteessa ei saa olla minkäänlaista likaa. Nappien tulee olla tiukasti paikallaan, ja vetoketjun tulee toimia. Tämä koskee merkkiä kuin merkkiä. Emme ota myyntiin muokattuja tai itse ommeltuja vaatteita tai asusteita.

3. Yleinen tuotteen siistiminen. Puhdista tuotteesta eläinten karvat ja silitä suurimmat rypyt. Vaikka tuote olisi uusi, täytyy sen myös olla uutta vastaavassa kunnossa. 

4. Aitous. Jokaisen merkkituotteen tulee olla aito tai helposti todettavissa aidoksi. Arvokkaampien tuotteiden kohdalla liitä mukaan osto-, takuu- tai aitoustodistus. Piraattituotteiden myyminen aitona on rikos.

5. Ajankohtaisuus ja sesonki
Kevät- ja välikausivaatteita myydään parhaiten helmikuusta toukokuuhun, kesävaatteita huhtikuusta heinäkuuhun, välikausi- ja syysvaatteita heinäkuusta lokakuuhun ja talvivaatteita lokakuusta helmikuuhun.

Sesonkiin kuulumattomista tuotteista otamme myyntiin eniten vaatteita, kuten pitkät housut, puserot, topit, paidat jne. Toppavaatteita ja selvästi kesäisiä mekkoja ja sandaaleja otamme myyntiin vain sesonkiaikoina.

6. Brändi
Asiakkaamme rakastavat merkkivaatteita, ja haluammekin valita niitä myyntiin mahdollisimman paljon. Meille kuitenkin vaatteen kunto on tärkeämpää kuin merkki. Valikoimme eri merkkejä ostopalveluun ja myyntitiliin. Emme mm. osta suoraan tiettyjä merkkejä, kuten H&M, mutta käyttämättömänä tai erittäin vähän käytettynä saatamme valita sen kuitenkin myyntitilille.

7. Tuote- ja valmistajalaput
Jokaisessa tuotteessa tulee olla kiinni merkki- ja kokolaput. Emme ota myyntiin vaatteita, joista se on poistettu.

8. Näitä tuotteita emme ota myyntiin
- Hää- tai juhlapukuja, poislukien iltapuvut ja cocktailmekot.
- Alusvaatteita, sukkahousuja tai bikini- ja uimapukuja.
- Hahmo-, fani- tai mainostuotteita.

TUOTTEILLE ASETETAAN KUNTOLUOKITUS

Kuntoluokitus 5. Tuote on uusi, siinä on alkuperäiset kaupan tuotelaput tallella tai tuote on täysin uudenveroinen eikä siinä ole havaittavissa minkäänlaista käytön jälkeä.

Kuntoluokitus 4. Tuote on erittäin vähän käytetty ja siisti, mutta siinä voi olla pientä käytön jälkeä.

Kuntoluokitus 3. Tuote on käytetty, mutta silti vielä siisti. Tuotteessa on käytön jälkiä. Tähän kuntoluokitukseen lajitellaan myös tuotteet, jotka saisi pienellä vaivannäöllä uudenveroisiksi (esim. uusi Marimekon tunika, jossa on reikä saumassa).

Jos tuotteessa on silmin havaittavissa nukkaa, kangas on virttynyt, printti kulunut, saumat kiertävät, värit haalistuneet tai muuten havaittavissa reilusti käytön jälkiä, emme lisää sitä valikoimiimme.

TUOTTEIDEN PAKKAUS- JA LÄHETYSOHJE

- Pese, silitä ja puistele sekä poista mahdolliset karvat tuotteista.

- Valitse tuotteiden toimitustyyppi. Tuonti tai lähetys. Sovi tuonnista/lähetyksestä sähköpostitse

Tuotteiden tuonti. Tuontiaika sovitaan aina etukäteen sähköpostitse info@saagalifestyle.com otsikolla "TUONTIAIKA". 

Tuotteiden lähetys. Voit lähettää meille tuotteet omakustanteisesti Postin, R-kioskin tai Matkahuollon kautta. Laita meille sähköposti info@saagalifestyle.com otsikolla "TUONTIAIKA" niin annamme lähetystiedot. 

- Viikkaa tuotteet huolellisesti vesitiiviiseen pussiin. Tuotteet saattavat olla jopa 7 vrk pussissa, näin tuotteet pysyvät siistinä.

- Lisää pussin sisälle yhteystietosi

- Sulje pussi huolellisesti ja toimita.

Huomioi! Jos lähetät tuotteet, laita pussi lisäksi kuljetuspussiin tai pahvilaatikkoon, jotta se kestää kuljetuksen. Muista ottaa kuitti, ja säilytä sitä huolellisesti.

- Saat meiltä sähköpostia, kun olemme käsitelleet tilauksesi ja lisäohjeet.