- YLI 60€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA-

OHJEITA OSTAMISEEN

SECOND HAND -VALIKOIMA

Second hand -valikoimasta osa tuotteista on lisätty verkkokauppaan, mutta koko valikoimaan pääset tutustumaan vain myymälässämme. Yhteystiedot

Second hand -tuotevalikoiman tuotteet myydään käytettynä, ja jokainen tuote on yksittäiskappale. Koska tuote on esillä myymälässä ja verkossa, voi joskus sattua päällekkäismyyntiä. Tällaisessa tapauksessa olemme viipymättä yhteydessä sähköpostitse verkko-ostoksen tehneeseen asiakkaaseen. Voit valita samanarvoisen tuotteen second hand -valikoimasta tai rahojen palautuksen puuttuvan tuotteen osalta.

SAAGA Lifestyle tarkistaa jokaisen tuotteet kunnon ennen myyntiin asettamista. Valokuvan lisäksi käytämme kuntoluokitustaulukkoa.

Kuvissa näkyvä valkoinen mallinukke on kokoa 36.

KUNTOLUOKITUSTAULUKKO

Kuntoluokitus 5. Tuote on uusi, siinä on alkuperäiset kaupan tuotelaput tallella tai tuote on täysin uudenveroinen eikä siinä ole havaittavissa minkäänlaista käytön jälkeä.

Kuntoluokitus 4. Tuote on erittäin vähän käytetty ja siisti, mutta siinä voi olla pientä käytön jälkeä.

Kuntoluokitus 3. Tuote on käytetty, mutta silti vielä siisti. Tuotteessa on käytön jälkiä. Tähän kuntoluokitukseen lajitellaan myös tuotteet, jotka saisi pienellä vaivannäöllä uudenveroisiksi (esim. uusi Marimekon tunika, jossa on reikä saumassa).

Jos tuotteessa on silmin havaittavissa nukkaa, kangas on virttynyt, printti kulunut, saumat kiertävät tai muuten reilusti käytön jälkiä, emme lisää sitä valikoimiimme.KOKOTAULUKKO - PERIAATE

XXS / 32 "24"
XS / 32 "25-26"
S / 36 "27-28"
M / 38 "29-30"
L  /40-42 "31-33"
XL / 44 "34"
XXL  /46-48 "35-36"
XXXL / 50-54

TOIMITUSAIKA JA -TAPA

Pyrimme keräilemään ja lähettämään tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa. Voit valita toimitustavaksi lähetyksen tai noudon. Toimituskulumme on 6,90 € / lähetys. Nouto myymälästä 0€, noutoajankohta sovitaan sähköpostitse

Tilauksen ollessa valmis, saat sähköpostitse ilmoituksen. Lähetämme aina paketit seurantakoodilla. 

Tilaamalla tuotteita SAAGA Lifestylen verkkokaupasta, katsomme, että olet lukenut ja hyväksynyt yleiset ja käyttäjäehtomme.