- YLI 60€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA-

TUOTTEIDEN MYYNTI

TUOTTEIDEN MYYNTI SAAGA LIFESTYLESSA

HUOM! Myymälämme on suljettuna korona pandemian vuoksi, ota yhteyttä suoraan sähköpostitse: info@kirpputoriswap.fi

Kaikki tuotteet asetetaan myyntiin verkkokauppaamme, jonka toimipaikka sijaitsee Tampereella kirpputori Swapin kanssa samoissa tiloissa. 

Myynti- ja toimitusopas

MYYNTITILI

Myyntipalkkiomme on 50 % tuotteen lopullisesta myyntihinnasta sekä 1,90€ tuotteiden käsittelykulu, joka vähennetään ensimmäisestä tilityksestä. Myyntiaika on 90 aukiolopäivää, ellei toisin sovita. 

Tuotteiden asettaminen myyntiin. Jokaisen tuotteen kohdalla arvioidaan tuotteen soveltuvuus verkkokauppaamme sekä myyntihinta. Tämän tehtyämme laitamme sinulle sähköpostin myyntijakson kestosta sekä tiedon, jos tuotteissa on ollut hylättyjä. Kysymme myös hylättyjen kierrätyksestä, jos haluat noutaa ne itsellesi takaisin, sekin sopii. Sinulla on kuitenkin kolme vuorokautta aikaa vastata sähköpostiin, jos emme saa vastausta, kierrätämme hylätyt tuotteet

Luomme sinulle Kirppari-Kalle -tunnukset, joita käyttämällä pääset seuraamaan myytyjä tuotteitasi. Kirppari-Kallessa on myös myyntijakson päättymispäivä. Myymättömien tuotteiden nouto on tästä päivästä seuraava aukiolopäivä.

Myyntituottojen tilitys tehdään pankkitilille. Myyntitilitys maksetaan myyntijakson päättymisestä 30vrk kuluttua. Myyntitilitys on mahdollista saada myös myyntijakson aikana, kun tuotteen myynnistä on kulunut 30vrk, jolloin mahdolliset palautukset ovat kerenneet kirjautua järjestelmäämme. 

Jos myyntitilille toimitetuissa tuotteissa on myyntitilille kelpaamattomia tuotteita, voit valita näiden osalta tuotteiden noudon, takaisinlähetyksen tai tuotteiden toimituksen jatkokierrätettäväksi. Katso kohta "tuotteiden lunastaminen takaisin".

TUOTTEIDEN LUNASTAMINEN TAKAISIN

Nouto: Tuotteet tulee noutaa takaisin myymälästä seuraavana aukiolopäivänä tarjouksen hylkäämisestä, ellei toisin sovita.

Tuotteiden takaisinlähetys: Perimme toimitus- ja käsittelymaksun 6,90 €, joka maksetaan ennen tilauksen takaisinlähetystä. Toimitamme tuotteet asiakkaan antaman osoitteen perusteella lähimpään toimipisteeseen.

Jatkokierrätys: Toimitamme tuotteet asianmukaisesti kierrätykseen tai hyväntekeväisyyteen.

TUOTTEIDEN KÄSITTELEMINEN

Pyrimme käsittelemään kaikki tuotteet seitsemän vuorokauden sisällä niiden vastaanottamisesta, jolloin saat tiedon käsittelystä sähköpostiisi.

TUOTTEIDEN MYYNTI- JA TOIMITUS

Ennen tuotteiden pakkaamista ja lähettämistä, lue tämä myynti- ja toimitusopas.

Toimittamalla tuotteet meille katsomme, että olet lukenut ja hyväksynyt yleiset ja käyttäjäehdot.

Jos sinulla heräsi minkäänlaisia kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Meidät tavoitat sähköpostitse info@saagalifestyle.com.

Voit myös lähettää meille askaruttavat kysymykset sähköpostitse info@saagalifestyle.com