- YLI 60€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA-

ESITTELY JA YHTEYSTIEDOT

SAAGA Lifestyle toimii sekä verkossa että kivijalkamyymälässä. Tiimimme on vielä pieni, ja tästä syystä valikoimamme on tarkoin valittua, emmekä pysty lisäämään ihan jokaista tuotetta verkkokauppaamme. Koko valikoimaan pääset kuitenkin tutustumaan kivijalkamyymälässämme Tampereella.

SAAGA LIFESTYLEN TARINA JA TAVOITE

Olemme kyllästyneet vaatteiden kertakäyttökulttuuriin sekä siihen, että ihmiset heittävät hyväkuntoisia, jopa käyttämättömiä vaatteita roskiin! "STOP!", haluaisimme huutaa. Haluamme luoda helpon tavan kierrättää vähän käytetyt naisten vaatteet ja asusteet.

Luonnonkosmetiikka- ja superfood-valikoima perustuu hyvin pitkälti omiin lempituotteisiimme. Jokainen tuote on pieni ja helppo askel ekologisempaan ja terveellisempään elämään.

Tavoitteemme on saada second hand -kulttuuri arvoiseensa asemaan Suomessa. Haluamme tukea, arvostaa ja luoda enemmän suomalaista työtä ja suomalaisten tuotteiden tunnettuutta.

Uskomme siihen, että jopa yhdellä, kahdella tai kolmella pienellä ekologisemmalla valinnalla voimme vaikuttaa maailman ympäristökuormitukseen. Tämän vuoksi itse valitsen esimerkiksi hiusteni pesuun mieluummin luonnollisen saippuapalan kuin jonkin muun tuotteen.

Ostamalla myymälästämme tai verkkokaupastamme tuet parhaimmillaan kymmeniä suomalaisia yrittäjiä.

SAAGA Lifestyle haluaa ennen kaikkea tarjota vähän parempia ja ekologisempia vaihtoehtoja arkeen.

YHTEYSTIEDOT

Osoite: Lindforsinkatu 4 33720 Tampere (kirpputori Swapin tiloissa)
Sähköpostiosoite: info@saagalifestyle.com
Verkko-osoite: www.saagalifestyle.com

Y-tunnus: 2764932-8 
Yrityksen koko nimi: Kirpputori Swap & Vintage 58 Oy / SAAGA Lifestyle
Toimitusjohtaja: Ida Männistö